…Wat betreft de kruk, de uitdrukking ervan is als de uitdrukking van de stok, en sommige uitleggers zeiden dat de kruk op drie manieren kan worden geïnterpreteerd voor degene op wie de ouderdom wordt benadrukt, terwijl sommigen van de deugdzamen zeiden : ( Weet uw leiding door God, Abu Haritha … De stok is voor de sjeik is een derde man ) en hij wilde de kruk en goedheid, want de kruk is een van de trots en zwakte van zijn familie in het lichaam Omdat als een persoon zwak is, het wordt zwak . Wat de schilden betreft, het gaat over veiligheid en versterking van de vijanden, en misschien is het een fort voor zijn religie, kracht, geld en levensonderhoud. Abu Saeed, de prediker, zei dat het schild het fort van een man is, en hij draagt ​​het met veel gezag. Hippocampus ….

Kruk Als u droomt dat u loopt terwijl u op een kruk leunt, betekent dit dat u voor uw steun en vooruitgang sterk op anderen zult vertrouwen . Als je anderen op krukken ziet leunen, voorspelt dit niet-overtuigende resultaten van goed werk ….

…Borstel Als u ervan droomde een haarborstel te gebruiken, betekent dit dat u door slecht beheer te maken krijgt . Als je oude haarborstels ziet, betekent dit ziekte en een slechte gezondheid . Als je kledingborstels ziet, geeft dit aan dat er een zware taak op je wacht . Bent u druk bezig met het schoonmaken van uw kleding, dan krijgt u al snel een vergoeding voor vervelend werk . Als u verschillende soorten beddengoed ziet, voorspelt dit een verandering in de loop van het werk, maar het is een gelukkige en winstgevende verandering ….

…Tafel Als je in een droom een ​​eettafel klaarmaakt, voorspelt dit gelukkige ontmoetingen en goede omstandigheden . Een lege tafel in een droom voorspelt armoede of meningsverschillen . Wat betreft het schoonmaken van de honderd, voorspelt het dat de geneugten zullen veranderen in meningsverschillen en problemen . Als je aan een tafel at zonder omslag, voorspelt dit dat je een onafhankelijk karakter zult hebben en dat je niet geeft om het succes of het gedrag van anderen . Als je een tafel op een vreemde manier ziet bewegen of bewegen, voorspelt dit dat problemen je leven zullen raken en dat je verandering zult zoeken om er vanaf te komen . Wat betreft het zien van een vuil tafelkleed, het voorspelt ongehoorzaamheid aan kinderen en bedienden, problemen en ruzies na een periode van vreugde en plezier . Het zien van een kapotte tafel voorspelt een ongelukkig geluk . Als je iemand aan een tafel ziet staan ​​of zitten, voorspelt dit dat je op een golf van dwaasheid zult berijden om plezier te verkrijgen . Als je een geluid hoort dat op een tafel wordt geslagen of op een tafel wordt geschreven, voorspelt dit een verandering in je gevoelens tegenover je vrienden die je toekomst zal bedreigen . U zult zich verloren voelen omdat u familieleden en vrienden onderschat ….

…En wie ziet dat hij een kruk eet, dan slaat hij op verboden geld, en hij haat het om het te nemen, en hij zal overmand worden door hebzucht met wroeging, en hij kan obscene woorden spreken en er spijt van krijgen, en alles wat uit de maag van mensen komt en dieren uit de nalatenschap is geld, want wat er van zijn vlees en zijn uitwerpselen werd gegeten, is toegestaan ​​geld, en wat niet wordt gegeten, is zijn vlees geld is verboden ….

…Abu Saeed, de predikant, zei: ~Wie ziet dat hij een kruk verzamelt, het redt, of naar hem toe is gekomen, of naar hem kijkt, dan zal hij in zijn levensonderhoud voorzien van onrecht .~…

…En wie ziet dat hij een ontlasting afgeeft, dan is hij in twee opzichten een angst voor autoriteit en een boete, en de reiziger zal de weg afsnijden, en wie ziet dat hij een gebeurtenis op een plaats heeft gecreëerd, hij besteedt zijn geld aan zijn verlangen, en als de plaats onbekend is, geeft hij verboden geld uit, en als hij in zijn kleren immoraliteit veroorzaakt of op zijn bed een ernstige ziekte of misschien een verschil begaat. Zijn vrouw of op een plaats en bedekt die met vuil, dan zal hij geld begraven, en wie ziet dat hij een kruk eet, dan slaat hij verboden geld aan en kan hij obscene woorden spreken waar hij spijt van heeft en alles wat uit de magen van mensen, dieren en erfenissen komt, dan is het geld. Een dier poepen, en als het een van degenen is die de voorkeur heeft, dan heeft het kinderen van paarden, dus wat vrouwelijk was, duidde het meisje aan en wat mannelijk was, duidde de jongen aan en wie zag dat hij op de mest zat, sloeg dan geld van zijn verwantschap, en het kan zijn in termen van erfenis…

…En wie ziet dat hij uit een kruk komt, dan is hij op twee manieren, angst voor autoriteit en een boete, en voor de reiziger die de weg is overgestoken ….